tafelvriezer
mobiele ijsbar
Dips
Springkasteel
Evenement 1
Evenement 2

Wil je graag ijsjes aanbieden aan je gasten? Ook dat kan met ijsbroers!

Organiseer je een bedrijfsfeest, communiefeest, verjaardagsfeest of gewoon een barbecue met veel volk?


U kan bij ons kiezen uit drie formules, die hieronder kort beschreven worden. Voor meer info, of een offerte op maat, stuur ons een mailtje op info@ijsbroers.be, of bel ons op 0456/36.03.69


Je kan bij ons ook een springkasteel huren, meer info daarover vind je onderaan deze pagina.


Formule 1: prijs per bol, met bediening

ideaal voor feesten vanaf 75 personen

Bij deze formule komen wij met onze mobiele ijsbar naar jouw evenement om ijs te scheppen. We vragen een vaste prijs van €2.20 per bol, met een minimum afname van 120 bollen. Deze prijs is inclusief hoorntjes, potjes, lepeltjes, koekjes en dips.


Bovenop de prijs voor het ijs komt een forfait van €80 voor de huur van onze ijsbar en een kilometervergoeding van 80 cent per gereden kilometer. Eén uur bediening is inbegrepen in de prijs, eventuele extra uren worden aangerekend aan 40 euro (excl. BTW) per manuur. Voor evenementen met meer dan 100 aanwezigen komen we altijd met twee mensen scheppen.


Formule 2: prijs per bak, met bediening
ideaal voor feesten vanaf 100 personen

Ook bij de tweede formule komen we naar jou toe met onze mobiele ijsbar. U betaalt steeds per begonnen bak, aan 13 tot 18 euro per liter, afhankelijk van de ijssmaak. De ijsbakken zijn telkens 5 liter en je kan 5 of 6 verschillende smaken kiezen. Wanneer een begonnen bak niet helemaal leeg is op het einde van een evenement, krijgt u de rest mee in literpotten. Hoorntjes, potjes, lepeltjes, koekjes en dips zijn inbegrepen in deze prijs.


Bovenop de prijs voor het ijs komt een forfait van €80 voor de huur van onze ijsbar en een kilometervergoeding van 80 cent per gereden kilometer. De bediening wordt aangerekend aan 40 euro per manuur (excl. BTW). Voor evenementen met meer dan 100 aanwezigen komen we altijd met twee mensen scheppen.


Formule 3: doe-het-zelf

ideaal voor feesten van 20 tot 75 personen

Voor onze laatste formule mag je zelf de handen uit de mouwen steken om je gasten ons heerlijk ambachtelijk ijs te serveren. Hiervoor kan je bij ons een compacte tafelvriezer komen afhalen, die gevuld is met minimaal 5 liter en maximaal 15 liter ijs. Je kan kiezen tussen 2.5 liter, 3 liter en 5 liter per smaak. In onze tafelvriezer is er plaats voor 3 bakken van 3 of 5 liter, of voor 6 bakken van 2.5 liter (je kan bijvoorbeeld kiezen voor 1x 5 liter, 1x 3 liter en 2x 2.5 liter).


De prijs hangt af van de smaak en varieert tussen de 14 en 19 euro per liter. U kan rekenen dat uit één liter ijs ongeveer tien bolletjes geschept kunnen worden. Eventuele overschot wordt niet teruggenomen, maar kan u zelf bijvoorbeeld in potjes scheppen en bijhouden.


Hoorntjes, potjes, koekjes, dips en ijsscheppen zijn inbegrepen in de prijs. Voor de tafelvriezer wordt een huur van €20 per dag aangerekend. Eventuele schade door onvoorzichtigheid of verkeerd gebruik zal doorgerekend worden. Al het materiaal kan makkelijk meegenomen worden met de auto. Voor grotere hoeveelheden ijs (meer dan 15 liter) kunnen we ook nog een grotere vriezer aanbieden. Neem in dat geval best contact op met ons.


Voor meer info, of een offerte op maat, stuur ons een mailtje op info@ijsbroers.be, of bel ons op 0456/36.03.69Verhuur springkasteel:

Je kan bij ijsbroers ook een springkasteel huren voor je evenement.

Ons ijskasteel meet 4 op 5 meter, en kan je huren voor de volgende prijzen:


€120 voor één dag

€195 voor een weekend (zaterdagochtend-zondagavond)

€290 voor een midweek (maandagochtend-vrijdagavond)


Voor deze prijzen wordt het springkasteel door ons geleverd en opgezet binnen een straal van 10 km. Voor elke extra kilometer wordt er €0,80 per kilometer aangerekend.


U krijgt een korting van €20 wanneer u ons springkasteel huurt in combinatie met één van onze ijsbroers-arrangementen (zie hierboven), of wanneer u het springkasteel zelf komt ophalen en terugbrengen.


Voor meer info, of een offerte op maat, stuur ons een mailtje op info@ijsbroers.be, of bel ons op 0456/36.03.69